Beoordelingen van La Pizza Klazienaveen

Recente recensies van La Pizza Klazienaveen

4 sterren na 42 reviews

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, lekker en warm bezorgd

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft ons weer heerlijk gesmaakt, mooi optijd geleverd. Echt een aanrader

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via eigen site besteld en bezorgtijden gekozen. Eten werd 45min te vroeg bezorgd. Eten was goed warm en lasagne was goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en warm eten en precies op tijd geleverd.👍

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren lauwwarm, helaas.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging was 1 uur later dan afgesproken. Heb er 2 x achteraan moeten bellen!! Spare ribs besteld in verschillende smaken. Dit stond niet aangegeven en de smaken verschillen ook niet. Heel slechte ervaring!!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Klazienaveen wel eens lekkerder gehad in het verleden Aardappelschijf heerlijk Turkse pizza zou ik lekkere sla bij tussen doen.. (was droog)

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb online besteld. Het was keurig klaar op de afgesproken tijd. De pizza was heerlijk van smaak en ook lekker warm.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en netjes bezorgd

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We bestellen vaker bij la pizza maar vandaag was het toch iets minder lekker dan normaal. De aardappelschijfjes waren slap en het leek of het al wat langer klaar stond en opgewarmd was in de magnetron.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren niet meer warm en daardoor erg hard. De bodem was verbrand, dit zijn wij niet gewend. Erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, zoals altijd. De bezorger was ruim op tijd. Vriendelijke, zeer correcte, nette man. Zeer tevreden.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte goed. Alleen was het wel lauw.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Netjes op tijd bezorgd.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma bak zat meer vet in dan shoarma . Het vet had zelfs vreselijk gelekt in de papieren bezorg tas . Ben dit niet gewend . Bestelde altijd via thuisbezorgd , het eten was altijd goed , en nu via site la pizza besteld , zelfde restaurant maar eten viel deze keer vreselijk tegen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super, ga er zeker weer bestellen!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, zoals altijd. Grote porties en bezorgd op de aangegeven tijd. Goed voor elkaar!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op aandringen van onze zoon (goed eten van La Pizza zei hij) hebben wij daar een X besteld. Ik had een pizza. T was een tegenvaller, in het midden nagenoeg geen bodem en sommige ingredienten zoals de paprika en uien waren nagenoeg rauw en niet mee gebakken. Nee, wij bestellen niet weer bij La Pizza.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten half uur te laat bezorgd en nog net warm... maar had niet over qua temp. Vertraging kan gebeuren maar Helaas geen belletje of mail. Toen we het op hadden kwam er een mail met dat de bestelling onderweg was 🙃 We hebben lekker gegeten. Maar hadden een belletje met vertraging op prijs gesteld. Vorige keer was het wel op tijd en op goede temperatuur.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

1 uur en 45 minuten te laat bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten snelle bezorging.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, goede info voorziening van levering en sneller geleverd als eerste instantie gepland

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en super snel dit keer

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top verzorgd vanavond. Netjes geleverd goed eten en lekker warm.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij geven 3,5 ster. Afgelopen keer de bestelling fout gegaan en teveel betaald. Zou goed gemaakt worden maar bij onze bestelling van zondag is dit niet gebeurd. De aardappelschijfjes was enorm vet en er zat geen vulling meer in, zolang waren ze gebakken. Pizza shoarma was lekker. Doner rol was oké, lag helemaal uit elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza zeer snelle levering

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Usually it is very good. But, last night (23.3.2020.) it was terrible!! I order kapsalon and it was Like: Salad almost nothing :few onions, cucumber, one cherry tomato. Cheese on the meet also almost nothing. But that is last night and I want to say this because I want you to Stay as like you have been on begining. Thank you.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen zondag besteld. Ze hadden nogal haast omdat ze dicht moesten Volgensmij, mijn hamburger was verbrand en het bakje kipfilet was kip doner. Gebeld, ze konden nu niks nieuws brengen maar mag over 3 weken bellen als ze weee open zijn en dan krijg ik nieuw eten. Dus prima opgelost

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ruimschoots op tijd bezorgd. Kwaliteit van het eten was perfect.

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en lekker

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza 's werden keurig op tijd bezorgd. Helaas was de calzone koud/lauw van binnen en de pizza ook.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling ging gemakkelijk, levering ging vlot en de pizza was heerlijk en goed warm. De complimenten