Beoordelingen van La Pizza Klazienaveen

Recente recensies van La Pizza Klazienaveen

4 sterren na 9 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij geven 3,5 ster. Afgelopen keer de bestelling fout gegaan en teveel betaald. Zou goed gemaakt worden maar bij onze bestelling van zondag is dit niet gebeurd. De aardappelschijfjes was enorm vet en er zat geen vulling meer in, zolang waren ze gebakken. Pizza shoarma was lekker. Doner rol was oké, lag helemaal uit elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza zeer snelle levering

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Usually it is very good. But, last night (23.3.2020.) it was terrible!! I order kapsalon and it was Like: Salad almost nothing :few onions, cucumber, one cherry tomato. Cheese on the meet also almost nothing. But that is last night and I want to say this because I want you to Stay as like you have been on begining. Thank you.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen zondag besteld. Ze hadden nogal haast omdat ze dicht moesten Volgensmij, mijn hamburger was verbrand en het bakje kipfilet was kip doner. Gebeld, ze konden nu niks nieuws brengen maar mag over 3 weken bellen als ze weee open zijn en dan krijg ik nieuw eten. Dus prima opgelost

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ruimschoots op tijd bezorgd. Kwaliteit van het eten was perfect.

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en lekker

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza 's werden keurig op tijd bezorgd. Helaas was de calzone koud/lauw van binnen en de pizza ook.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling ging gemakkelijk, levering ging vlot en de pizza was heerlijk en goed warm. De complimenten